O nas

TUKAJ SMO ZA VAS

Naša zgodba

Podjetje Agenija d.o.o. sta leta 2010 ustanovila Nina in Jaka Župec. Prvotna vizija podjetja je bila, da zapolni prazna stanovanja v turističnih mestih in jih popolnoma oskrbi. Lastniki namreč niso imeli časa, volje in znanja, da bi prazna stanovanja oddajali in poskrbeli za njihov celotni servis.

Z leti se je oddajanje apartmajev močno povečalo. Tudi podjetje Agenija d.o.o. je sledilo trendom in obseg kapacitet se iz leta v leto povečuje. Povečalo se je tudi število zaposlenih znotraj podjetja. Po vsaki turistični sezoni podjetje tudi optimizira procese dela in sledi novostim v svetu trženja

NAŠA EKIPA

KDO SMO MI

Ekipa podjetja je dobro organizirana in odzivna. Odlikujejo jo tudi sproščeni odnosi znotraj ekipe.

Jaka

Jaka je ustanovitelj podjetja in skrbi, da delo na terenu poteka tekoče, saj je odgovoren za komunikacijo med terenom in pisarno. Ureja tehnične stvari na objektih in opravlja nabavo materiala. Jaka je zelo marljiv, hiter in natančen.

Nina

Nina je ustanoviteljica podjetja in vodja pisarne. Ureja računovodske posle, skrbi za komunikacijo z gosti in spremlja nove trende, ki jih predstavi celotni ekipi. Nina je zelo kreativna in vedno dostopna.

Ažbe

Ažbe je organizator in izvajalec dela na terenu. Je zelo zanesljiv in odgovoren.

Tim

Tim, ki je zelo natančen in zanesljiv, dela na terenu. Njegova skrb je, da so apartmaji urejeni in ustrezno pripravljeni za goste.

Žiga

Žiga je pristojen za komunikacijo z gosti in lastniki nepremičnin. S svojim odličnim znanjem angleščine skrbi za zahtevnejše poslovanje s tujimi partnerji. Ureja spletno stran in vse ostale prodajne kanale. Žiga je zelo fleksibilen ter prijazen.

V številkah

10+

LET
IZKUŠENJ

70+

NEPREMIČNIN, KI JIH
UPRAVLJAMO

24.000+

GOSTOV, KI NAS OBIŠČE VSAKO LETO

40+

ZADOVOLJNIH
LASTNIKOV