O nas

TUKAJ SMO ZA VAS

Naša zgodba

Podjetje Agenija d.o.o. sta leta 2010 ustanovila Nina in Jaka Župec. Prvotna vizija podjetja je bila, da zapolni prazna stanovanja v turističnih mestih in jih popolnoma oskrbi. Lastniki namreč niso imeli časa, volje in znanja, da bi prazna stanovanja oddajali in poskrbeli za njihov celotni servis.

Z leti se je oddajanje apartmajev močno povečalo. Tudi podjetje Agenija d.o.o. je sledilo trendom in obseg kapacitet se iz leta v leto povečuje. Povečalo se je tudi število zaposlenih znotraj podjetja. Po vsaki turistični sezoni podjetje tudi optimizira procese dela in sledi novostim v svetu trženja

NAŠA EKIPA

KDO SMO MI

Ekipa podjetja je dobro organizirana in odzivna. Odlikujejo jo tudi sproščeni odnosi znotraj ekipe.

Jaka

Jaka je ustanovitelj podjetja in skrbi, da delo na terenu poteka tekoče, saj je odgovoren za komunikacijo med terenom in pisarno. Ureja tehnične stvari na objektih in opravlja nabavo materiala.

Nina

Nina je ustanoviteljica podjetja in vodja pisarne. Ureja računovodske posle, skrbi za komunikacijo z gosti in spremlja nove trende.

Žiga

Žiga dela v pisarni, zadolžen je za komunikacijo z gosti in lastniki, ureja spletno stran in odgovarja na telefonske klice.

Tim

Tim je izvajalec dela na terenu in je zadolžen za vse apartmajske enote na območju Bleda. Pomaga tudi v pisarni, odgovarja na telefonske klice in pomaga gostom na objektih.

Ažbe

Ažbe je organizator in izvajalec dela na terenu. Zadolžen je za vse apartmajske enote na območju Bleda.

Uroš

Uroš je organizator in izvajalec dela na terenu. Zadolžen je za vse apartmajske enote v Kranjski Gori.

V številkah

10+

LET
IZKUŠENJ

100+

NEPREMIČNIN, KI JIH
UPRAVLJAMO

24.000+

GOSTOV, KI NAS OBIŠČE VSAKO LETO

40+

ZADOVOLJNIH
LASTNIKOV

Podpora strankam

logo-agenia-256

+386 31 502 181

Vsak delovnik med:
8:00 in 16:00