Navodila Vila Vesna

NASLOV: Goreljek 100, 4247 Zgornje Gorje

Dostop v apartma je brezstičen. Sledite korakom spodaj za prevzem ključev in parkiranje vašega avtomobila.
Parkiranje

Avtomobil parkirajte pred hišo. V kolikor je parkirišče pred hišo zasedeno, lahko svoj avtomobil parkirate 50 metrov nad hišo na desno peščeno parkirišče.

Prevzem ključev

Pri vhodnih vratih na desni in levi strani so nameščeni sefi s ključi (rdeča puščica). Poiščite sef z napisom vašega apartmaja in vtipkajte kodo, ki ste jo prejeli po e-mail sporočilu skupaj z navodili. Studio Zajec ima sef pri lastnem vhodu v apartma.

Apartma

Apartmaji se nahajajo v štirih etažah. Do apartmaja Zajec se dostopa iz desne strani hiše.

Apartmaji v 2. nadstropju

Sova, Jelen

Apartmaji v 1. nadstropju

Lisica, Veverica

Apartmaji v pritličju

Medved

Apartma z lastnim vhodom pri dovozu (spodnja fotografija)

Zajec

Apartma ima avtomatsko ogrevanje (lahko si ga zmanjšate ali povečate na termostatu z gumboma  +  in  –  ) – pazite da je termostat nasttavljen na funkcijo “MAN”. V kopalnici imate možnost uporabe talnega gretja – glejte da je levo stikalo prižgano na gor, z desnim gumbom pa regulirajte temperaturo. Bodite pozorni, da na stikalu pri kopalnici ne izključite stikala za bojler, ker boste drugače imeli mrzlo vodo.

Shramba se nahaja za hišo. Na voljo je vsem gostom apartmajev Vila Vesna.

Smeti se nahajajo pri vhodu v apartmajsko hišo.

Wi-Fi:

UPORABNIŠKO IME: Vilavesna

GESLO: vilavesna100

 

Vse informacije o okolici si lahko ogledate na:

www.agenia.si/vodic-pokljuka/

 

  • Prihod je po 15. uri
  • Odhod je do 10. ure
  • Nočni mir je med 22. in 6. uro
  • V apartmaju so posteljnina, brisače, detergent, gobica, vrečke za smeti in toaletni papir. Če vam karkoli od naštetega zmanjka, si morate to dokupiti sami.
  • V apartmaju lahko biva le toliko oseb, za koliko je bila narejena rezervacija. Pod nobenim pogojem ne sme bivati več oseb od celotne kapacitete apartmaja.
  • Ob odhodu vas prosimo, da zaprete vsa okna, za seboj odnesete smeti, zaklenete vhodna vrata ter vrnete ključ nazaj, kjer ste ga prevzeli.

 

Za vsa vprašanja ali pomoč smo na voljo na številki 00386 31 502 181 (dosegljivi smo tudi na Viber ali Whats app) ali po emailu info@agenia.si. 

Želimo vam prijetno bivanje!

Agenija d.o.o.