Navodila Hiša J&M Holiday Home

NASLOV: Rebr 22, 4260 Bled

Dostop v apartma je brezstičen. Sledite korakom spodaj za prevzem ključev in parkiranje vašega avtomobila.
Parkiranje in dostop

Pri hiši lahko parkira 1 avtomobil. Prosimo, da parkirate ob hiši, kot je prikazano na spodnji sliki.

V kolikor ste prišli z dvem avtomobilom, drugega prosimo parkirajte pri trgovini Mercator Zasip, na naslovu Sebenje 6, 4260 Bled.

Prevzem ključev

Ob vhodnih vratih na levi strani je sef. Sef odklepa koda 2536C. Po vnešeni kodi zavrtite siv gumb v desno. Ko zapirate sef obrnite siv gumb v levo.

Apartma

Zabojniki se nahajajo pred hišo.

Apartma ima avtomatsko ogrevanje, lahko si ga zmanjšate ali povečate na termostatu z gumboma   in ↓ . Pazite, da je termostat nastavljen na “MAN” (glej spodnjo sliko).

Wi-Fi:

UPORABNIŠKO IME: villamici

GESLO: rebr0022

Vse informacije o okolici si lahko ogledate na:

www.agenia.si/vodic-bled/

  • Prihod je po 15. uri
  • Odhod je do 10. ure
  • Nočni mir je med 22. in 6. uro
  • V apartmaju so posteljnina, brisače, detergent, gobica, vrečke za smeti in toaletni papir. Če vam karkoli od naštetega zmanjka, si morate to dokupiti sami.
  • V apartmaju lahko biva le toliko oseb, za koliko je bila narejena rezervacija. Pod nobenim pogojem ne sme bivati več oseb od celotne kapacitete apartmaja.
  • Ob odhodu vas prosimo, da zaprete vsa okna, za seboj odnesete smeti, zaklenete vhodna vrata ter vrnete ključ nazaj, kjer ste ga prevzeli.

Za vsa vprašanja ali pomoč smo na voljo na številki 00386 31 502 181 (dosegljivi smo tudi na Viber ali Whats app) ali po emailu info@agenia.si. 

Želimo vam prijetno bivanje!

Agenija d.o.o.