Navodila Lubo

NASLOV: Ribenska cesta 1c, 4260 Bled

Dostop v apartma je brezstičen. Sledite korakom spodaj za prevzem ključev in parkiranje vašega avtomobila.
Prevzem ključev

Zavijte na dovoz pred garažo, nekdo naj stopi iz avtomobila in poišče sef s ključi. Stavba 1c je leva (označena z rdečo puščico na prvi fotografiji).

Na levo ob glavnem vhodu so montirani sefi s ključi. Poiščite sef z napisom LUBO. Odprite pokrovček in v šifrant vtipkajte kodo 6892. Stisnite oba gumba (vsak na eni strani sefa) in odprite pokrovček. Vzemite ključ ter sef zaprite s številko 0000.

Parkiranje

Z daljincem odprite garažna vrata. V garaži zapeljite levo na parkirišče 11 z napisom LUBO. Prosim avtomobil parkirajte le na parkirišče apartmaja LUBO in nikjer drugje.

Apartma

Pojdite skozi vrata na spodnji sliki in po stopnicah navzgor, lahko uporabite dvigalo iz kleti do prvega nadstropja. Apartma Lubo se nahaja v prvem nadstropju, levo ob stopnicah (napis Lubo), stanovanje odpira moder ključ.

Do stanovanja lahko dostopate skozi garažo ali skozi glavni vhod, glavni vhod odpira železni ključ brez barve. Apartma se nahaja v 1. nadstropju – napis LUBO.

Apartma ima avtomatsko ogrevanje. Pazite da je termostat nastavljen na funkcijo “MAN”. Temperaturo si lahko zmanjšate ali povečate na termostatu z gumboma  + in . Po nastavljeni temperaturi kliknite gumb številka 2.

Shramba se nahaja v kleti. Označena je z napisom LUBO Shrambo odklepa bel ključ.

Zabojniki se nahajajo nasproti vhoda v garažo. 

Wi-Fi:

UPORABNIŠKO IME: 1F8D67

GESLO: gu26cynd4r

 

Vse informacije o okolici si lahko ogledate na:

www.agenia.si/vodic-bled

 

  • Prihod je po 15. uri
  • Odhod je do 10. ure
  • Nočni mir je med 22. in 6. uro
  • V apartmaju so posteljnina, brisače, detergent, gobica, vrečke za smeti in toaletni papir. Če vam karkoli od naštetega zmanjka, si morate to dokupiti sami.
  • V apartmaju lahko biva le toliko oseb, za koliko je bila narejena rezervacija. Pod nobenim pogojem ne sme bivati več oseb od celotne kapacitete apartmaja.
  • Ob odhodu vas prosimo, da zaprete vsa okna, za seboj odnesete smeti, zaklenete vhodna vrata ter vrnete ključ nazaj, kjer ste ga prevzeli.

 

Za vsa vprašanja ali pomoč smo na voljo na številki 00386 31 502 181 (dosegljivi smo tudi na Viber ali Whats app) ali po emailu info@agenia.si. 

Želimo vam prijetno bivanje!

Agenija d.o.o.