Navodila Galerija

NASLOV: Za žago 2, 4260 Bled

Dostop v apartma je brezstičen. Sledite korakom spodaj za prevzem ključev in parkiranje vašega avtomobila.
Parkiranje

Ko pridete pred apartmajsko hišo, je na desni strani stavbe dovoz do garaž. Poleg garaž na desni je označeno vaše parkirišče (označeno s tablo na spodnji sliki).

Prevzem ključev

Vhod v apartmajsko stavbo je na levi strani stavbe. Ko vstopite v stavbo, so ob vhodu nabiralniki. Na nabiralniku APARTMA GALERIJA je sef s ključi, v katerega vtipkate kodo 5109 in zatič na levi strani potisnete navzdol, da se sef s ključi odpre. Ključe vzamete, nato pa sef zaprite s kodo 0000.

Apartma

Vaš apartma se nahaja v visokem pritličju.

Imate možnost uporabe zunanje shrambe/garaže, v kateri se nahajajo kolesa, ki jih lahko brezplačno uporabljate. Ključ za shrambo/garažo je na setu, ki ste ga prejeli.

Apartma ima avtomatsko ogrevanje, katerega lahko kontrolirate na termostatu.

Na mizi je INFO MAPA, kjer so osnovne informacije o apartmaju in okolici.

PODATKI ZA INTERNET:

UPORABNIŠKO IME: andrej

GESLO: 39oo3hs68p

 

Apartma bo na voljo po 15. uri. Ob odhodu prosim ugasnite vse luči, odnesite smeti v zabojnike, ki se nahajajo za garažo. Odhod je do 10h zjutraj, ključe vrnite nazaj v sef. PIN koda sefa za ključe je  5109, ko zaprete sef  vtipkajte kodo 0000.

V kolikor je vaša želja, da vas sprejmemo osebno, nam to le sporočite malo pred prihodom in vas bomo z veseljem sprejeli in razkazali apartma.

Za vsa vprašanja ali pomoč smo na voljo na številki 00386 51 363 128 (dosegljivi smo tudi na Viber ali Whats app) ali po e-mailu sasapotocnik@hotmail.com.