Navodila J&M HOLIDAY HOME

NASLOV: Borovška cesta 104a, 4280 Kranjska Gora

Dostop v apartma je brezstičen. Sledite korakom spodaj za prevzem ključev in parkiranje vašega avtomobila.
Prevzem ključev

Zapeljite se pred zapornico in se peš spustite desno od zapornice po stopnicah navzdol, kjer boste prišli do vhodnih vrat.

Na levi strani so nabiralniki. Poiščite nabiralnik J&M HOLIDAY HOME in vtipkajte kodo 7841 ter zavrtite črn gumb v desno. Vzemite ključe, zaprite nabiralnik in nastavite kodo na 0000.

Parkiranje

Z daljincem odprite zapornico na zunanje parkirišče (na desni strani)

Vaše parkirišče je skrajno desno – apartma številka 5.

Apartma

Pojdite skozi glavni vhod katerega odpira moder ključ in v pritličju zavijte na levi hodnik.

Vrata apartmaja J&M HOLIDAY HOME so do konca po hodniku na levi strani (napis na vratih). Vrata apartmaja se odpirajo z zelenim ključem.

Apartma ima avtomatsko ogrevanje. Kliknite desni gumb za prižig, nato pa si ga lahko zmanjšate ali povečate na termostatu z gumboma   in .

Zabojniki se nahajajo za začetku dovoza na parkirišče.

Shramba se nahaja v kleti, v hodniku označenem na spodnji sliki. Označena je z napisom J&M Holiday Home. Shrambo odpirate z belim ključem.

Wi-Fi:

UPORABNIŠKO IME: B50FC6

GESLO: 330273810

 

Vse informacije o okolici si lahko ogledate na:

www.agenia.si/vodic-kranjska-gora/

 

  • Prihod je po 15. uri
  • Odhod je do 10. ure
  • Nočni mir je med 22. in 6. uro
  • V apartmaju so posteljnina, brisače, detergent, gobica, vrečke za smeti in toaletni papir. Če vam karkoli od naštetega zmanjka, si morate to dokupiti sami.
  • V apartmaju lahko biva le toliko oseb, za koliko je bila narejena rezervacija. Pod nobenim pogojem ne sme bivati več oseb od celotne kapacitete apartmaja.
  • Ob odhodu vas prosimo, da zaprete vsa okna, za seboj odnesete smeti, zaklenete vhodna vrata ter vrnete ključ nazaj, kjer ste ga prevzeli.

 

Za vsa vprašanja ali pomoč smo na voljo na številki 00386 31 502 181 (dosegljivi smo tudi na Viber ali Whats app) ali po emailu info@agenia.si. 

Želimo vam prijetno bivanje!

Agenija d.o.o.