Navodila Arnika

NASLOV: Borovška cesta 68, 4280 Kranjska Gora

Dostop v apartma je brezstičen. Sledite korakom spodaj za prevzem ključev in parkiranje vašega avtomobila.
Prevzem ključev

Na desni strani vhoda v apartmajsko hišo je na lesen tram pritrjen majhen sef z napisom Arnika.

Odprite črn pokrov sefa in odtipkajte kodo 7845, nato navzdol potisnite črn gumb. Sef se bo odprl in iz njega vzemite ključe, sef pa zaprite nazaj in odtipkajte kodo 0000.

Parkiranje

Apartma ima parkirišče na naslovu Borovška cesta 66, Kranjska Gora. Parkirišče se nahaja pri sosednji apartmajski hiši, za zapornico. Na obesku s ključi ki ste ga prevzeli v sefu je daljinec za rampo. Parkirate na enem izmed prostih mest.

Apartma

Vhodna vrata se odpirajo s ključem. Apartma se nahaja v prvem nadstropju levo od stopnic. Na vratih je manjši napis ARNIKA. Ključ za vhodna vrata odpira tudi apartmajska vrata.

Apartma ima avtomatsko ogrevanje, lahko si ga zmanjšate ali povečate na termostatu v dnevni sobi. Pazite, da je levi gumb nastavljen na “HEAT”.

Zabojniki se nahajajo pred vstopom v apartmajsko hišo in so namenjeni gostom celotnega objekta.

Shramba za smuči in kolesa je v kleti stavbe skozi desna bela vrata. Klet apartmaja je naravnost (označena s tablico ARNIKA)

Wi-Fi:

UPORABNIŠKO IME: ARNIKA

GESLO: Arnika4713

 

Vse informacije o okolici si lahko ogledate na:

www.agenia.si/vodic-kranjska-gora/

 

  • Prihod je po 15. uri
  • Odhod je do 10. ure
  • Nočni mir je med 22. in 6. uro
  • V apartmaju so posteljnina, brisače, detergent, gobica, vrečke za smeti in toaletni papir. Če vam karkoli od naštetega zmanjka, si morate to dokupiti sami.
  • V apartmaju lahko biva le toliko oseb, za koliko je bila narejena rezervacija. Pod nobenim pogojem ne sme bivati več oseb od celotne kapacitete apartmaja.
  • Ob odhodu vas prosimo, da zaprete vsa okna, za seboj odnesete smeti, zaklenete vhodna vrata ter vrnete ključ nazaj, kjer ste ga prevzeli.

 

Za vsa vprašanja ali pomoč smo na voljo na številki 00386 31 502 181 (dosegljivi smo tudi na Viber ali Whats app) ali po emailu info@agenia.si. 

Želimo vam prijetno bivanje!

Agenija d.o.o.