Navodila Gitas

NASLOV: Borovška cesta 104a, 4280 Kranjska Gora

Dostop v apartma je brezstičen. Sledite korakom spodaj za prevzem ključev in parkiranje vašega avtomobila.
Prevzem ključev

Avtomobil zapeljite pred zapornico in se peš spustite po dovozu. Na desni strani kjer so terase apartmajev, boste na leseni ograji našli sef za ključe z napisom GITAS.

Odprite pokrov sefa in vtipkajte kodo 6556 ter ob straneh stisnite oba gumba, da se sef odpre. Vzemite ključe, zaprite sef in nastavite kodo na 0000.

Parkiranje

Z daljincem odprite zapornico za dostop do zunanjega parkirišča (na prvi sliki). Vaše parkirišče je skrajno levo – označen z napisom GITAS.

Apartma

Pojdite skozi glavni vhod katerega odpira črni ključ in v pritličju zavijte na desni hodnik.

Vrata apartmaja GITAS so na koncu hodnika na desni strani (napis na vratih) in se odpirajo z modrim ključem.

Apartma ima avtomatsko ogrevanje, lahko si ga zmanjšate ali povečate na termostatu z gumboma   in ↓ . Pazite, da je termostat nastavljen na “MAN” (glej spodnjo sliko).

Zabojniki se nahajajo za začetku dovoza na parkirišče. 

Shramba se nahaja v kleti, v hodniku označenem na spodnji sliki. Označena je z napisom GITAS. Shrambo odpirate z rdečim ključem.

Wi-Fi:

UPORABNIŠKO IME: 383960

GESLO: n184qkqb7j

 

Vse informacije o okolici si lahko ogledate na:

www.agenia.si/vodic-kranjska-gora/

 

  • Prihod je po 15. uri
  • Odhod je do 10. ure
  • Nočni mir je med 22. in 6. uro
  • V apartmaju so posteljnina, brisače, detergent, gobica, vrečke za smeti in toaletni papir. Če vam karkoli od naštetega zmanjka, si morate to dokupiti sami.
  • V apartmaju lahko biva le toliko oseb, za koliko je bila narejena rezervacija. Pod nobenim pogojem ne sme bivati več oseb od celotne kapacitete apartmaja.
  • Ob odhodu vas prosimo, da zaprete vsa okna, za seboj odnesete smeti, zaklenete vhodna vrata ter vrnete ključ nazaj, kjer ste ga prevzeli.

 

Za vsa vprašanja ali pomoč smo na voljo na številki 00386 31 502 181 (dosegljivi smo tudi na Viber ali Whats app) ali po emailu info@agenia.si. 

Želimo vam prijetno bivanje!

Agenija d.o.o.