Navodila Katarina 2

NASLOV: Borovška cesta 101, 4280 Kranjska Gora

Dostop v apartma je brezstičen. Sledite korakom spodaj za prevzem ključev in parkiranje vašega avtomobila.
Parkiranje

Avtomobil parkirajte ob stavbo na parkirišče, ki je na spodnji fotografiji označeno z napisom Katarina 2. To je vaše privatno parkirišče, zaprto je z verigo. Prosili bi, da svoj avtomobil parkirate izključno na tem parkirišču in da parkirišče koristite samo od 15. ure na dan prihoda in do 10. ure na dan odhoda iz apartmaja.

Prevzem ključev

Pojdite desno ob stavbi na stranski vhod v apartmajsko hišo. Spustite se po stopnicah navzdol (v klet) in pred vhodnimi vrati na desni boste našli manjši sef označen z nalepko Katarina 2. V sef Katarina 2 vtipkajte kodo 3675, nato navzdol potisnite črn gumb in odprite sef, notri vas čakajo ključi.

Apartma

Do apartmaja lahko vstopate skozi kletni vhod ali glavni vhod. V prvem nadstropju po stopnicah na levo boste našli vhodna vrata z napisom apartma Katarina 2. Vrata apartmaja se odpirajo s črnim ključem.

Apartma ima avtomatsko ogrevanje (lahko si ga zmanjšate ali povečate na termostatskih glavah). 

Zabojniki se nahajajo pred glavnim vhodom v apartmajsko hišo na desni strani v pokriti hiški. Zabojnike odklepate s ključem, ki je na setu.

Shramba se nahaja v kleti. Poiščite vrata z napisom “Apartments Katarina”. Shrambo si delite z apartmajem Katarina 1. Vrata shrambe se odpirajo z belim ključem.

Wi-Fi:

UPORABNIŠKO IME: 729E6E

GESLO: 285198891

Vse informacije o okolici si lahko ogledate na:

www.agenia.si/vodic-kranjska-gora/

  • Prihod je po 15. uri
  • Odhod je do 10. ure
  • Prosimo vas da avta ne parkirate na apartmajsko parkirišče pred določeno uro prihoda in odhoda
  • Nočni mir je med 22. in 6. uro
  • V apartmaju so posteljnina, brisače, detergent, gobica, vrečke za smeti in toaletni papir. Če vam karkoli od naštetega zmanjka, si morate to dokupiti sami.
  • V apartmaju lahko biva le toliko oseb, za koliko je bila narejena rezervacija. Pod nobenim pogojem ne sme bivati več oseb od celotne kapacitete apartmaja.
  • Ob odhodu vas prosimo, da zaprete vsa okna, za seboj odnesete smeti, zaklenete vhodna vrata ter vrnete ključ nazaj, kjer ste ga prevzeli.

Za vsa vprašanja ali pomoč smo na voljo na številki 00386 31 502 181 (dosegljivi smo tudi na Viber ali Whats app) ali po emailu info@agenia.si. 

Želimo vam prijetno bivanje!

Agenija d.o.o.