Navodila Hiša ob reki

NASLOV: Grabče 19, Zgornje Gorje

Dostop v apartma je brezstičen. Sledite korakom spodaj za prevzem ključev in parkiranje vašega avtomobila.
Parkiranje in dostop

Ulica, ki vodi do hiše, je zelo ozka ter višinsko omejena, zato pazite, da na strehi ne prevažate koles, strešnih kovčkov ali kaj podobnega. Zadnja hiša v ulici je Hiša ob reki.

Parkirišče za dva avtomobila je zraven počitniške hiše.

V kolikor ste prišli z večjim avtomobilom lahko parkirate pri Mercatorju Zgornje Gorje (Zgornje Gorje 80a) – slikano spodaj.

Ko obračate avto pri sosedovem dovozu, vas prosimo, da leseni tram postavite nazaj na spodaj poslikano mesto.

Prevzem ključev

Ob vhodnih vratih na levi strani je sef za ključe. Odprite pokrovček sefa, vpišite kodo 1152, in navzdol potisnite črn gumb. Vzemite ključ, sef pa zaprite nazaj s kodo 0000.

Apartma

Apartma ima avtomatsko ogrevanje preko električnih radiatorjev. Nastavite si željeno temperaturo z gumboma + in – na posameznih radiatorjih.

Zabojniki se nahajajo pred hišo.

Wi-Fi:

UPORABNIŠKO IME: house by the river

GESLO: grabce19

 

Vse informacije o okolici si lahko ogledate na:

www.agenia.si/vodic-bled/

 

  • Prihod je po 15. uri
  • Odhod je do 10. ure
  • Nočni mir je med 22. in 6. uro
  • V apartmaju so posteljnina, brisače, detergent, gobica, vrečke za smeti in toaletni papir. Če vam karkoli od naštetega zmanjka, si morate to dokupiti sami.
  • V apartmaju lahko biva le toliko oseb, za koliko je bila narejena rezervacija. Pod nobenim pogojem ne sme bivati več oseb od celotne kapacitete apartmaja.
  • Ob odhodu vas prosimo, da zaprete vsa okna, za seboj odnesete smeti, zaklenete vhodna vrata ter vrnete ključ nazaj, kjer ste ga prevzeli.

 

Za vsa vprašanja ali pomoč smo na voljo na številki 00386 31 502 181 (dosegljivi smo tudi na Viber ali Whats app) ali po emailu info@agenia.si. 

Želimo vam prijetno bivanje!

Agenija d.o.o.