Navodila Roza

NASLOV: Ribenska cesta 1d, 4260 Bled

Dostop v apartma je brezstičen. Sledite korakom spodaj za prevzem ključev in parkiranje vašega avtomobila.
Prevzem ključev

Zavijte na dovoz pred garažo, nekdo naj stopi iz avtomobila in poišče sef s ključi. Stavba 1d je desna (označena z rdečo puščico na prvi fotografiji).

Ob glavnem vhodu na desni strani (zelena puščica) pojdite mimo cipres na teraso in na ograji boste videli sef s ključi (rumena puščica).

Odprite pokrovček in v šifrant vtipkajte kodo 8916. Stisnite oba gumba (vsak na eni strani sefa) na sefu in odprite pokrovček.

Vzemite ključ ter sef zaprite s številko 0000.

Parkiranje

Z daljincem odprite garažna vrata. Zapeljite v garažo in parkirajte naravnost na parkirišče 18 z napisom APARTMA ROZA. Prosim avtomobil parkirajte izključno na tem parkirišču.

Apartma

Pojdite na levo skozi kolesarnico in po stopnicah navzgor, lahko uporabite dvigalo iz kleti do pritličja. Apartma Roza je na desni strani ob stopnicah (napis Roza), stanovanje odpira moder ključ.

Do stanovanja lahko dostopate skozi garažo ali skozi glavni vhod, glavni vhod odpirate s črnim ključem. Apartma se nahaja v pritličju (napis Roza).

Apartma ima avtomatsko ogrevanje. Temperaturo si lahko zmanjšate ali povečate na termostatu z gumboma   in . Pazite da je termostat nastavljen na funkcijo “MAN”.

Shramba se nahaja v kleti (dvigalo -1). Na levo od dvigala odprite vrata, klet je levo od vhoda, označena z napisom “Roza”. Odpira jo zelen ključ.

Zabojniki se nahajajo nasproti vhoda v garažo. Ključ za glavni vhod odpira tudi vrata za zabojnike.

Wi-Fi:

UPORABNIŠKO IME: zavasnik wifi

GESLO: zavasnik321

KODA – PROGRAMI ZA ODRASLE: 1111

 

Vse informacije o okolici si lahko ogledate na:

www.agenia.si/vodic-bled

 

  • Prihod je po 15. uri
  • Odhod je do 10. ure
  • Nočni mir je med 22. in 6. uro
  • V apartmaju so posteljnina, brisače, detergent, gobica, vrečke za smeti in toaletni papir. Če vam karkoli od naštetega zmanjka, si morate to dokupiti sami.
  • V apartmaju lahko biva le toliko oseb, za koliko je bila narejena rezervacija. Pod nobenim pogojem ne sme bivati več oseb od celotne kapacitete apartmaja.
  • Ob odhodu vas prosimo, da zaprete vsa okna, za seboj odnesete smeti, zaklenete vhodna vrata ter vrnete ključ nazaj, kjer ste ga prevzeli.

 

Za vsa vprašanja ali pomoč smo na voljo na številki 00386 31 502 181 (dosegljivi smo tudi na Viber ali Whats app) ali po emailu info@agenia.si. 

Želimo vam prijetno bivanje!

Agenija d.o.o.