Navodila Tedy

NASLOV: Bezje 14, 4280 Kranjska Gora

Dostop v apartma je brezstičen. Sledite korakom spodaj za prevzem ključev in parkiranje vašega avtomobila.
Parkiranje

Z avtomobilom zapeljite levo proti parkirišču ob cesti in poiščite parkirišče številka 207. Odmaknite oviro z oznako TEDY in parkirajte avtomobil. Apartmaju pripada eno parkirno mesto.

Prevzem ključev

Pojdite pred vhodna vrata (iz zadnje strani) in na vratih vtipkajte kodo 1211#, da se vam vrata odprejo.

Skozi vhodna vrata nadaljujte pot po stopnicah. Vaš apartma se nahaja v pritličju, na desni strani. Na vratih apartmaja s številko 106 je napis APARTMA TEDY.

Na desni strani vrat je pritrjen sef. Odprite pokrov in vtipkajte kodo 7883, sef odprite in vzemite ključ. Sef zaprite nazaj s kodo 0000. Ključ odpira vsa vrata (vhodna vrata, vrata stanovanja, vrata kolesarnice in shrambe). Bodite pozorni, da imate ključ vedno s seboj, saj se vrata v apartma ob odhodu zaklenejo.

Apartma

Ob vstopu v apartma je na levi strani »Hotelcard«, v njem je kartica. Prosim potisnite kartico do konca, da bo apartma imel elektriko. Ko boste apartma zapustili, vas prosimo da kartico potisnete ven, da se elektrika izključi.

Ogrevanje je centralno (temperaturo urejate na termostatskih glavah na radiatorjih).  

Zabojniki se nahajajo pri parkirišču oziroma desno od vhoda v stavbo.

Shramba je ob hiši. Do nje se lahko dostopa iz zunanje strani (levo od vhoda v apartmajsko hišo) ali pa iz vsakega nadstropja iz notranje strani apartmajske hiše (desno od stopnišča po hodniku).

Wi-Fi:

UPORABNIŠKO IME: Klass

Omrežje je odprto in nima gesla.

 

Vse informacije o okolici si lahko ogledate na:

www.agenia.si/vodic-kranjska-gora/

 

  • Prihod je po 15. uri
  • Odhod je do 10. ure
  • Nočni mir je med 22. in 6. uro
  • V apartmaju so posteljnina, brisače, detergent, gobica, vrečke za smeti in toaletni papir. Če vam karkoli od naštetega zmanjka, si morate to dokupiti sami.
  • V apartmaju lahko biva le toliko oseb, za koliko je bila narejena rezervacija. Pod nobenim pogojem ne sme bivati več oseb od celotne kapacitete apartmaja.
  • Ob odhodu vas prosimo, da zaprete vsa okna, za seboj odnesete smeti, zaklenete vhodna vrata ter vrnete ključ nazaj, kjer ste ga prevzeli.

 

Za vsa vprašanja ali pomoč smo na voljo na številki 00386 31 502 181 (dosegljivi smo tudi na Viber ali Whats app) ali po emailu info@agenia.si. 

Želimo vam prijetno bivanje!

Agenija d.o.o.