Navodila VilaWin

NASLOV: Savsko naselje 58, 4280 Kranjska Gora

Dostop v apartma je brezstičen. Sledite korakom spodaj za prevzem ključev in parkiranje vašega avtomobila.

Parkiranje

Apartma ima eno parkirišče. Parkirajte na parkirišču označenem s številko 5 in napisom Vilawin.

Prevzem ključev

Vhod v apartmajsko hišo je levo od parkirišča. V tipkovnico na desni strani od vrat vtipkajte kodo #642136#. Vrata se bodo odklenila avtomatsko. Pojdite po hodniku naravnost in levo, do stopnic. Apartma se nahaja v 2. nadstropju.

Ključi od apartmaja se nahajajo v sredinski omarici z napisom Odprite tukaj. V mali sef na desni strani vtipkajte kodo 9078 in stisnite gumba na vsaki stran sefa skupaj. 

Apartma

Apartma se nahaja na desni strani in je označen z napisom Vilawin. Apartma odklepa črn ključ. Vhodna vrata v hišo odklepa ključ brez obeska.

Apartma ima avtomatsko ogrevanje, lahko si ga zmanjšate ali povečate s gumboma + in – na termostatu pri vhodu.

Zabojniki za smeti se nahajajo pri dovozu do apartmajske hiše in so namenjeni gostom celotnega objekta.

Shramba za smuči in kolesa se nahaja v pritličju hiše. Od vhodnih vrat pojdite naravnost in desno, kjer boste našli shrambo z napisom Vilawin. Shrambo odklepa vijolčen ključ.

Za uporabo klimatske naprave odprite omarico na spodnji sliki. Ko odprete omarico pritisnite na označen gumb in odprla se vam bo omara za uporabo klimatske naprave.  Klimatsko napravo uporabljate z priloženim daljincem.

Električni kamin lahko prižgete s stikalom na kaminu. Stikalo najdete na zgornji, desni strani kamina, označeno na sliki. Ko prižgete kamin, lahko z daljincem upravljate različne opcije, kot so gretje, barve, glasnost in izgled.

Wi-Fi:

UPORABNIŠKO IME: viawin

GESLO: 12345678

Vse informacije o okolici si lahko ogledate na:

www.agenia.si/vodic-kranjska-gora/

  • Prihod je po 15. uri
  • Odhod je do 10. ure
  • Nočni mir je med 22. in 6. uro
  • V apartmaju so posteljnina, brisače, detergent, gobica, vrečke za smeti in toaletni papir. Če vam karkoli od naštetega zmanjka, si morate to dokupiti sami.
  • V apartmaju lahko biva le toliko oseb, za koliko je bila narejena rezervacija. Pod nobenim pogojem ne sme bivati več oseb od celotne kapacitete apartmaja.
  • Ob odhodu vas prosimo, da zaprete vsa okna, za seboj odnesete smeti, zaklenete vhodna vrata ter vrnete ključ nazaj, kjer ste ga prevzeli.

Za vsa vprašanja ali pomoč smo na voljo na številki 00386 31 502 181 (dosegljivi smo tudi na Viber ali Whats app) ali po emailu info@agenia.si. 

Želimo vam prijetno bivanje!

Agenija d.o.o.