Navodila Soba Hiša 24

NASLOV: Črtomirova ulica 24, 4260 Bled

Dostop v apartma je brezstičen. Sledite korakom spodaj za prevzem ključev in parkiranje vašega avtomobila.
Parkiranje

Avtomobil parkirajte na označeno parkirišče za goste pred hišo.

Prevzem ključev

Vaša soba se nahaja v 1. nadstropju hiše in ima lasten vhod. Do njega dostopate po stopnicah na desni strani hiše, prikazanih na spodnjih fotografijah.

Ob vhodu v sobo je na levi strani vrat sef s ključi. Odprite pokrovček sefa, vanj vtipkajte kodo 2505 in potisnite črn zatič navzdol, da se sef odpre. Vzemite ključ, sef pa zaprite in vtipkajte številko 0000.

Apartma

Apartma ima avtomatsko ogrevanje s termostatom ter klimatsko napravo.

Wi-Fi:

UPORABNIŠKO IME: Hisa24

GESLO: sasapot1

 

Apartma bo na voljo po 15. uri. Ob odhodu prosim ugasnite vse luči, odnesite smeti v zabojnike, ki se nahajajo pred hišo. Odhod je do 10h zjutraj, ključe vrnite nazaj v sef. PIN koda sefa za ključe je  2505, ko zaprete sef  vtipkajte kodo 0000.

V kolikor je vaša želja, da vas sprejmemo osebno, nam to le sporočite malo pred prihodom in vas bomo z veseljem sprejeli in razkazali apartma.

V Hiši 24 imate možnost brezplačne izposoje koles. Za kodo ključavnice nas kontaktirajte med bivanjem. Ponujamo vam tudi možnost zajtrka, o katerem se lahko dogovorimo pred ali med bivanjem v apartmaju.

Za vsa vprašanja ali pomoč smo na voljo na številki 00386 51 363 128 (dosegljivi smo tudi na Viber ali Whats app) ali po e-mailu sasapotocnik@hotmail.com.