Navodila Melody

NASLOV: Črtomirova ulica 2b, 4260 Bled

Dostop v apartma je brezstičen. Sledite korakom spodaj za prevzem ključev in parkiranje vašega avtomobila.
Parkiranje

Avtomobil parkirajte pred hišo na levi strani (napis Melody) in pri parkiranju pazite, da lbo protor tudi za ostale avtomobile.

Prevzem ključev

Nasproti vhodnih vrat, pod nadstreškom (označeno z rdečo puščico spodaj) je sef z napisom Melody. Odprite črn pokrov, vtipkajte kodo 1989, potisnite črn zatič navzdol in odprite sef. Vzemite ključe, sef pa zaklenite nazaj s kodo 0000.

Apartma

S ključem na črnem obesku odklenite vhodna vrata in vaš apartma se nahaja za vhodnimi vrati na levi strani (napis Melody).

Savno prižgete z zgornjim stikalom. Moč gretje upravljate z desnim gumbom. Dela samo infrardeča savna.

Apartma ima avtomatsko ogrevanje. Temperaturo si lahko zmanjšate ali povečate na termostatu. Prvo je potrebno klikniti gumb številka 1 (“palčka”) nato pa z gumboma   in regulirati temperaturo.

Zabojniki se nahajajo pred hišo. Ključ najdete na obesku s ključi.

Wi-Fi:

UPORABNIŠKO IME: Brankovic2

GESLO: brankovic2013

 

Vse informacije o okolici si lahko ogledate na:

www.agenia.si/vodic-bled

 

  • Prihod je po 15. uri
  • Odhod je do 10. ure
  • Nočni mir je med 22. in 6. uro
  • V apartmaju so posteljnina, brisače, detergent, gobica, vrečke za smeti in toaletni papir. Če vam karkoli od naštetega zmanjka, si morate to dokupiti sami.
  • V apartmaju lahko biva le toliko oseb, za koliko je bila narejena rezervacija. Pod nobenim pogojem ne sme bivati več oseb od celotne kapacitete apartmaja.
  • Ob odhodu vas prosimo, da zaprete vsa okna, za seboj odnesete smeti, zaklenete vhodna vrata ter vrnete ključ nazaj, kjer ste ga prevzeli.

 

Za vsa vprašanja ali pomoč smo na voljo na številki 00386 31 502 181 (dosegljivi smo tudi na Viber ali Whats app) ali po emailu info@agenia.si. 

Želimo vam prijetno bivanje!

Agenija d.o.o.