Navodila Novak

NASLOV: Ulica Jule Vovk Molnar 3, 4260 Bled

Dostop v apartma je brezstičen. Sledite korakom spodaj za prevzem ključev in parkiranje vašega avtomobila.
Prevzem ključev

Avtomobil ustavite pred garažo (modra puščica) in nekdo naj izstopi iz avtomobila do vhoda (rdeča in zelena puščica).

Vstopite skozi vrata (odpirajo se na senzor). Na levi strani so nabiralniki. Poiščite nabiralnik NOVAK in v šifrantu obrnite na kodo 1519. Črn gumb zavrtite v desno in odprite nabiralnik, kjer so ključi. Vzemite ključe iz nabiralnika in ga zaprite s kodo 0000.

Parkiranje

Garažo odprite z daljincem. Parkirišče je na levi strani garaže, zadnji vhod desno, označeno je s tablico NOVAK in ima številko 86.

 Avtomobil parkirajte na železno konstrukcijo, ki je na tleh. V kolikor ste prišli z avtomobilom, ki ne gre v garažo, ga lahko parkirate na zunanjem plačljivem parkirišču. 

Apartma

Poiščite vhod v stavbo (iz notranje strani) in z dvigalom pojdite v 2. nadstropje. Iz dvigala pojdite desno skozi vrata in ponovno desno ter nato boste imeli vrata od apartmaja na desni strani z napisom NOVAK.

Vrata se odklepajo s črnim ključem.

V kolikor vstopate iz pritličja  se vam prva vrata odprejo avtomatsko na senzor, za druge pa potrebujete črno ploščico, ki jo prislonite ob črno škatlico pri domofonu (fotografija spodaj).

Apartma ima avtomatsko ogrevanje. Temperaturo si lahko zmanjšate ali povečate z desnim termostatom.

Bel ključ na setu je za shrambo, ki se nahaja v garaži (-1). Iz dvigala desno skozi bela vrata, na vratih shrambe je napis NOVAK.

Zabojniki se nahajajo poleg garaže, na desni strani.

Wi-Fi:

UPORABNIŠKO IME: CXNK005033C0

GESLO: 5b08cacdb4c79624

 

Vse informacije o okolici si lahko ogledate na:

www.agenia.si/vodic-bled

 

  • Prihod je po 15. uri
  • Odhod je do 10. ure
  • Nočni mir je med 22. in 6. uro
  • V apartmaju so posteljnina, brisače, detergent, gobica, vrečke za smeti in toaletni papir. Če vam karkoli od naštetega zmanjka, si morate to dokupiti sami.
  • V apartmaju lahko biva le toliko oseb, za koliko je bila narejena rezervacija. Pod nobenim pogojem ne sme bivati več oseb od celotne kapacitete apartmaja.
  • Ob odhodu vas prosimo, da zaprete vsa okna, za seboj odnesete smeti, zaklenete vhodna vrata ter vrnete ključ nazaj, kjer ste ga prevzeli.

 

Za vsa vprašanja ali pomoč smo na voljo na številki 00386 31 502 181 (dosegljivi smo tudi na Viber ali Whats app) ali po emailu info@agenia.si. 

Želimo vam prijetno bivanje!

Agenija d.o.o.