Navodila Baki 1

NASLOV: Koroška ulica 6, 4280 Kranjska Gora

Dostop v apartma je brezstičen. Sledite korakom spodaj za prevzem ključev in parkiranje vašega avtomobila.
Prevzem ključev

Sef s ključi se nahaja pod nadstreškom, kjer so tudi glavna vrata v apartma. Sef je pritrjen na skrajni levi strani na lesen steber. Na sefu je napis BAKI 1. Odprite siv pokrov sefa in odtipkajte kodo 1278. Stisnite dva krajna gumba in odprite sef. Vzemite ključe, sef pa zaprite nazaj in odtipkajte kodo 0000.

Parkiranje

Na ključih je daljinec, ki odpira zapornico za parkirišče. Parkirni prostor za apartma Baki 1 se nahaja pred atrijem in je označen z napisom Baki 1.

Apartma

Vhod v apartma je samostojen in se nahaja na desni strani takoj na začetku kompleksa.

Apartma ima avtomatsko ogrevanje že nastavljeno. Bodite pozorni, da na stikalu pri kopalnici ne izključite stikala za bojler, ker boste drugače imeli mrzlo vodo.

Na setu je tudi moder ključ, ki ga uporabljate za vrata, kjer so smetnjaki. Ta prostor se nahaja nasproti apartmaja (lesena rjava vrata).

Wi-Fi:

UPORABNIŠKO IME: Baki

GESLO: sneginsonce

 

Vse informacije o okolici si lahko ogledate na:

www.agenia.si/vodic-kranjska-gora/

 

  • Prihod je po 15. uri
  • Odhod je do 10. ure
  • Nočni mir je med 22. in 6. uro
  • V apartmaju so posteljnina, brisače, detergent, gobica, vrečke za smeti in toaletni papir. Če vam karkoli od naštetega zmanjka, si morate to dokupiti sami.
  • V apartmaju lahko biva le toliko oseb, za koliko je bila narejena rezervacija. Pod nobenim pogojem ne sme bivati več oseb od celotne kapacitete apartmaja.
  • Ob odhodu vas prosimo, da zaprete vsa okna, za seboj odnesete smeti, zaklenete vhodna vrata ter vrnete ključ nazaj, kjer ste ga prevzeli.

 

Za vsa vprašanja ali pomoč smo na voljo na številki 00386 31 502 181 (dosegljivi smo tudi na Viber ali Whats app) ali po emailu info@agenia.si. 

Želimo vam prijetno bivanje!

Agenija d.o.o.