Navodila Baki 2

NASLOV: Koroška ulica 6, 4280 Kranjska Gora

Dostop v apartma je brezstičen. Sledite korakom spodaj za prevzem ključev in parkiranje vašega avtomobila.
Prevzem ključev

Sef s ključi se nahaja pod prvim nadstreškom na desni strani. Sef najdete na desnem lesenem stebru. Na sefu je napis BAKI 2. Odprite črn pokrov sefa in odtipkajte kodo 2389. Stisnite krajna gumba in odprite sef navzdol, vzemite ključe, sef pa zaprite nazaj in odtipkajte kodo 0000.

Parkiranje

Na ključih je daljinec, ki odpira zapornico za parkirišče. Parkirišče je na levi strani ob betonskem zidu, na garaži je napis BAKI 2. Parkirate pred garažo. 

Apartma

Vhod v apartma je prvi na desni.

Z modrim ključem odprite glavna vhodna vrata. Pojdite po stopnicah v 1. nadstropje in vrata apartmaja so na levi, označena z napisom BAKI 2. Vrata odprite z črnim ključem.

Apartma ima avtomatsko ogrevanje že nastavljeno. Bodite pozorni, da na stikalu pri kopalnici ne izključite stikala za bojler, ker boste drugače imeli mrzlo vodo.

Shramba za smuči in kolesa je po stopnicah navzdol (klet) na levi strani. Na vratih je napis Baki II. Vrata se odpirajo s črnim ključem.

Na setu je tudi moder ključ, ki ga uporabljate za vrata, kjer so smetnjaki. Ta prostor se nahaja nasproti apartmaja (lesena rjava vrata).

Wi-Fi:

UPORABNIŠKO IME: Baki

GESLO: sneginsonce

 

Vse informacije o okolici si lahko ogledate na:

www.agenia.si/vodic-kranjska-gora/

 

  • Prihod je po 15. uri
  • Odhod je do 10. ure
  • Nočni mir je med 22. in 6. uro
  • V apartmaju so posteljnina, brisače, detergent, gobica, vrečke za smeti in toaletni papir. Če vam karkoli od naštetega zmanjka, si morate to dokupiti sami.
  • V apartmaju lahko biva le toliko oseb, za koliko je bila narejena rezervacija. Pod nobenim pogojem ne sme bivati več oseb od celotne kapacitete apartmaja.
  • Ob odhodu vas prosimo, da zaprete vsa okna, za seboj odnesete smeti, zaklenete vhodna vrata ter vrnete ključ nazaj, kjer ste ga prevzeli.

 

Za vsa vprašanja ali pomoč smo na voljo na številki 00386 31 502 181 (dosegljivi smo tudi na Viber ali Whats app) ali po emailu info@agenia.si. 

Želimo vam prijetno bivanje!

Agenija d.o.o.