4 razlogi, zakaj je dobro sodelovati z agencijo pri oddajanju vaše turistične nepremičnine

Če ste oseba, ki se ukvarja z oddajo nepremičnin, potem dobro veste, da je samostojno upravljanje turistične nepremičnine ter doseganje zasedenosti nemalokrat lahko stresno in zahtevno. 

Najpogostejši dejavniki za neoptimalno zasedenost apartmajev pri samostojnem upravljanju so omejeno poznavanje politike za trženje nepremičnin, zapleteni postopki upravljanja rezervacij, hkrati pa je trg turističnih namestitev visoko konkurenčen in povpraševanje konstantno niha. 

Agencija za upravljanje nepremičnin vam lahko pomaga premagati te izzive in oplemenititi vrednost vaše nepremičnine skozi celo leto, hkrati pa zagotoviti pozitivno izkušnjo vaših gostov.

Zakaj je torej dobro najeti agencijo za oddajanje vaše turistične namestitve?

1) Trženje in cenovna politika 

Učinkovito trženje je ključnega pomena za privabljanje gostov in zapolnitev nepremičnine. Brez poglobljenega poznavanja lokalnega turističnega trga in sezonskih trendov je težko določiti višino najemnine, ki bo dosegla široko občinstvo in učinkovito promovirala vašo nepremičnino.

Podjetje za upravljanje nepremičnin ima strokovno znanje in izkušnje, da vam pomaga določiti cene, ki bodo pritegnile goste in povečale prihodke od najemnin. Pomagajo vam lahko določiti konkurenčne cene in učinkovito tržiti nepremičnino, da bi pritegnili več gostov in povečali prihodke.

 

2) Upravljanje rezervacij in komunikacija z gosti

Upravljanje rezervacij je lahko zamudno in zapleteno, zlasti če imate več nepremičnin in omejen čas, ki vam ne omogoča posvetiti dovolj pozornosti vašim gostom. 

Agencija za upravljanje nepremičnin ima orodja in sisteme za učinkovito upravljanje rezervacij, ki zagotavljajo, da je vaša nepremičnina vedno na voljo, ko jo gostje želijo rezervirati. Hkrati s 24/7 komunikacijo z gosti vedno poskrbi za pozitivno izkušnjo strank. Prav tako lahko spretno in z izkušnjami obvladajo vse težke situacije, kot so pritožbe gostov ali pravna vprašanja, vi pa se lahko sprostite in uživate v koristih svoje naložbe.

 

3) Vzdrževanje nepremičnin 

Upravljanje in vzdrževanje nepremičnine za najem je prav tako lahko zamudno in stresno, zlasti če imate več nepremičnin. Omejen čas in pomanjkanje hitro odzivnih strokovnjakov za izvajanje vzdrževalnih del, ki so ključnega pomena za zagotovitev pozitivnih mnenj vaših gostov se lahko odraža v nižji zasedenosti nadaljnjih rezervacij.

Agencija za upravljanje nepremičnin ima vedno na voljo sredstva in vire za vzdrževanje vaše nepremičnine v odličnem stanju. Agencija poskrbi za vse vsakodnevna opravila, kot so čiščenje, vzdrževalno-hišniška dela, popravila, ter tako zagotovi, da vaša nepremičnina ostane v dobrem stanju, gostje pa odidejo s pozitivno izkušnjo.

 

4) Zagotavljanje konkurenčnosti skozi celo leto

Na trgu turističnega najema nepremičnin je pogosto visoka konkurenca, zato je brez sredstev in strokovnega znanja podjetja za upravljanje nepremičnin težko izstopati in pritegniti goste. Hkrati turistične nepremičnine pogosto nihajo v povpraševanju skozi vse leto. Brez jasnega razumevanja sezonskih trendov in možnosti ustreznega prilagajanja cen je težko vzdrževati dobre cene najema in pridobiti maksimalen izkoristek zasedenosti in prihodka.

Profesionalna agencija za upravljanje nepremičnin gostom zagotavlja visoko raven storitev za stranke, kar lahko pomaga ustvariti pozitiven ugled vaše nepremičnine in privabiti ponovitev posla. Prav tako imajo agencije mrežo izvajalcev, dobaviteljev in drugih strokovnjakov v panogi. To jim omogoča dostop do boljših cen in storitev, ki jih lahko prenesejo na vas v obliki prihrankov.

Z agencijo Agenia sodelujem več kot 3 leta in nad našim sodelovanjem sem navdušena. Njihova profesionalnost, ažurnost, visokokakovostna storitev, a kljub temu topel, pristen in sproščen odnos, ki ga gradijo s svojimi strankami. Lahko rečem, da je sodelovanje z agencijo Agenia verjetno ena izmed mojih najboljših poslovnih odločitev.

Si želite celovite rešitve oddajanja vaše turistične namestitve?

Agenia je zanesljiva in profesionalna ekipa, ki vam omogoča brezskrbno upravljanje vaše nepremičnine in zagotavlja 100% zadovoljstvo gostov. Sprejemamo več kot 10000 gostov letno, in imamo več kot 60 nepremičnin v upravljanju.

Kontaktirajte nas in pridobite ponudbo: info@agenia.si

 

Razišči več vsebin

Turistični vodiči

Potrebujete naše storitve... stopite v stik z nami

Zahtevajte ponudbo

Podpora strankam

logo-agenia-256

+386 31 502 181

Vsak delovnik med:
8:00 in 16:00